top of page

Werkwijze van Het Vastgoed Atelier

01   Kennismaking

Hier willen we elkaar leren kennen en er achter komen of wij een goede match zijn. Zo ja, dan gaan wij helder krijgen hoe wij kunnen bijdragen in het behalen van uw doelen. Wat is uw achtergrond, waar wilt u heen en hoe kunnen wij u daarbij helpen. Hier bepalen we samen de basis van onze samenwerking. Aan de hand hiervan maken we samen afspraken voor de verdere samenwerking. 

02   Inventarisatie

Hierbij beginnen we met een zorgvuldige en uitgebreide inventarisatie van uw huidige situatie. Vervolgens kijken we naar uw wensen en formuleren we hierbij passende en reële doelstellingen. 

03   Analyse

Met uw achtergrond en wensen helder in beeld kunnen wij onze analyses maken. In deze fase zijn de aspecten maatwerk en creativiteit van belang en ligt ons onderscheidend vermogen. We stellen een plan van aanpak voor u op, volledig afgestemd op uw situatie en wensen. We kijken hierbij verder dan de geijkte oplossingen. We leggen vast welke resultaat er behaalt moet worden en hoe we daar kunnen komen. Alles cijfermatig onderbouwt, want dit geeft helderheid. Wij gebruiken dit plan tevens om de voor u meest passende financieringsmogelijkheden in kaart te brengen. 

04   Advies

Presenteren wij de mogelijkheden die in uw situatie voor handen zijn. Samen zullen we kijken welke het beste bij uw specifieke situatie past.

05   Bemiddeling

Aan de hand van uw keuzes zorgen wij vervolgens voor de juiste begeleiding van uw financieringsverzoek bij de betreffende financier.

06   Doorlopende dienstverlening

Omdat wij streven naar langdurige relaties houdt het niet op na het afsluiten van de financiering. Indien gewenst kunnen we ook regelmatig evalueren of u nog op koers ligt en of de besproken doelen nog steeds actueel zijn of dat bijsturing of aanpassing noodzakelijk is.

Ontwerp zonder titel (3).png

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

We geven om uw privacy. Lees onze privacyverklaring

Dank voor uw aanmelding.

bottom of page