top of page

Het Vastgoed Atelier

Onze visie

Wij zorgen dat onze relaties kunnen groeien. Groei heeft echter verschillende betekenissen. Het kan gaan om meer financiële slagkracht of het optimaliseren van uw rendement. Soms betekent groei ook het beperken van de risico´s of een efficiënte overdracht op de volgende generatie. Samen met u kijken we welke invulling voor u van toepassing is. 


De vastgoedmarkt kent op dit moment een sterke dynamiek. Regulering zorgt voor onzekere rendementsverwachtingen en de stijgende prijzen zetten het rendement steeds verder onder druk. Wij zijn hiervan volledig op de hoogte, zodat u hier rekening mee kan houden in uw strategie. 
 

De financieringsmarkt kent tevens een sterke dynamiek, want het is niet langer alleen het terrein van de traditionele grootbanken. Er is een groot aanbod van verschillende type geldverstrekkers, maar elk hun eigen uitgangspunten, voorwaarden en specialiteiten. Veel onafhankelijke adviseurs werken samen met een beperkt aantal geldverstrekkers, omdat ze dat overzichtelijker vinden. Wij vinden dat echter niet onafhankelijk en daarom kijken wij naar het gehele aanbod van geldverstrekkers. Zo weet u dat u altijd de beste oplossing krijgt geadviseerd. 

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

We geven om uw privacy. Lees onze privacyverklaring

Dank voor uw aanmelding.

bottom of page