top of page

Ervaringen

De afgelopen 10 jaar hebben we voor honderden relaties mogen bemiddelen in hun vastgoed financieringen. Al deze ervaringen hebben het huidige concept van Het Vastgoed Atelier gevormd. We koesteren onze relatie en hechten daarom ook veel waarde aan hun feedback. Onderstaand enkele uitspraken van onze relaties. Om privacy redenen zijn ze geanonimiseerd. 

´ We hebben samen mooie tijden beleefd en ze hebben mij en mijn portefeuille naar een hoger niveau weten te brengen. Ondanks dat we ook weleens hebben gebotst, ben ik ze daar enorm dankbaar voor´.

Ik heb eerder hypotheekadvies gehad, maar dit ging veel verder. Van zoeken tot aankopen en vervolgens financieren. Ze hebben overal in meegedacht en er alles aan gedaan om voor mij het beste resultaat te behalen. Ik kijk nu al uit naar het volgende project!

'Mitchell is een energieke & oplossingsgerichte professional die mij ondersteunt heeft in het gehele proces rondom de financiering van mijn eerste investeringsobject. Zijn responsetijd is on-point net zoals zijn vertaling van kennis naar praktische tips waardoor een vlot en vlekkeloos proces kon plaats vinden. Ik zou zelf zeker opnieuw gebruiken maken van Mitchell zijn service en mijn kennissen/vrienden absoluut aanbevelen om Mitchell in te schakelen ter ondersteuning van de financiering van een of meerdere vastgoedobjecten.’

´Ik waardeer ze voor hun duidelijke mening en ze doen net even dat beetje extra. Folders kan ik zelf wel lezen, daar heb ik geen expert van de bank voor nodig. Bij Het Vastgoed Atelier begrijpen ze dat. 

Snel, duidelijk en kundig. Geen moeilijke termen, maar gewoon goede service. Dit was net wat ik nodig had om de volgende stap in de ontwikkeling van mijn portefeuille te zetten. 

Mitchell is voor mij een waardevolle sparringpartner wanneer het gaat over vastgoedvraagstukken. Hij is creatief en oplossingsgericht, bovendien is zijn enthousiasme aanstekelijk en motiverend.

bottom of page