top of page

Over ons

Wij hebben het vak geleerd bij Nederlandse grootbanken. Het wisselende en selectieve beleid van de grootbanken gaat echter ten koste van het relatiemodel. Wij denken dat dit beter kan door een vaste partner te zijn voor onze relaties. 
 

Onze relaties waarderen ons daarnaast om onze brede aanpak. Ze zijn namelijk niet alleen op zoek naar een financiering, maar ze willen een partner die actief meedenkt en een allround gesprekspartner is. Daarin onderscheiden wij ons, we denken verder dan de volgende financiering. 
Vastgoed en het financieren ervan zijn ons specialisme, maar we zorgen dat we alles weten van onze relaties. Dit geeft ons inzicht in uw totale financiële positie en mogelijkheden. Zien wij kansen of risico´s die geen betrekking hebben op uw beleggingsvastgoed, dan zijn we er ook voor u. Ons netwerk beslaat vele disciplines en dit stellen we graag ter uw beschikking. Hiermee ontzorgen we u. 

We zijn persoonlijk. Het draait om uw doelen en groei. Samen bepalen we hoe ze het beste behaald worden en helpen bij de uitvoering.  

We staan voor maatwerk en creativiteit. Wij zien een vastgoedbelegging en financiering als een kostuum. Met maatwerk zorg je ervoor dat het goed en comfortabel zit en creativiteit zorgt ervoor dat het er ook nog goed uitziet. 

We zijn onafhankelijk. De huidige financieringsmarkt is groot, maar daardoor ook onoverzichtelijk. Wij zijn niet gebonden aan een specifieke aanbieder, want we willen de beste oplossing voor u vinden. Hierbij laten we ons niet alleen leiden door de kosten, want de goedkoopste oplossing is niet altijd de beste. 

Wij ontzorgen. Een financieringsproces kan voor veel onrust zorgen. Wij nemen alles uit handen en zorgen voor heldere en duidelijke communicatie.

We zijn een jong en dynamisch kantoor. ‘Bureaucratie is de dood van goed werk’(Albert Einstein). We houden van korte lijnen en efficiënt werken. Om goed te ondernemen in het vastgoed moet je dicht op de markt zitten. Onze organisatie en dienstverlening is hier dan ook op afgestemd. Zo hebben we er geen moeite mee om in de avond of het weekend te werken als er een deadline gehaald moet worden. 

We zijn open en eerlijk. We beloven geen gouden bergen, maar geven een eerlijk advies afgestemd op uw situatie en mogelijkheden. Hierbij staan we ook stil bij de risico’s, want ook in slechte tijden moeten de rekeningen betaalt worden.

We zijn transparant over wat u van ons kunt verwachten en welke kosten hieraan verbonden zijn. We houden namelijk niet van verrassingen en koesteren onze relaties.

bottom of page